Tuinontwerp

Met drie generaties en een bestaansrecht van 50 jaar mogen wij zeggen een hoveniersbedrijf met een rijke historie. We hechten waarden aan oorsprong, maar ontwikkelen ook. Onze tuinontwerpen worden nog met de hand getekend, maar kunnen ook digitaal ontworpen worden. Of u nu een ontwerp voor landelijke tuin, leeftuin of een bedrijfstuin nodig heeft, wij maken het voor u. Zodra uw tuinwensen voor ons duidelijk zijn, gaan wij aan de slag met het tuinontwerp.

Een droomtuin maken voor onze klanten is het leukste dat wij doen, maar ook wij begrijpen dat er voor een nieuwe tuin een bepaald budget beschikbaar is. Juist daarom is een goed ontwerp belangrijk. Er is namelijk heel veel keuze in het soort materialen die in een tuin gebruikt kunnen worden. Kiest u voor natuurstenen tegels van één bij één meter of liever voor klinkers. Maar ook bij tuinafscheidingen is er veel mogelijk. Denk al alleen maar aan het verschil tussen een groene hedera haag en een hard houten schutting met betonpalen. Al deze opties hangen af van smaak en budget.

Het tuinontwerp is klaar, wat zijn de vervolgstappen?
Aan de hand van het tuinontwerp ontvangt u een gedetailleerde offerte en weet u precies hoe uw tuin er uit komt te zien en wat de kosten hiervan zijn. Zijn er bepaalde punten die u wilt wijzigen? Geen probleem, dan passen wij dit gewoon voor u aan. Zodra alles duidelijk is en u wilt dat wij aan de slag gaan om uw tuin aan te leggen, dan spreken we een datum af.

Wat kost het om een tuinontwerp te laten maken?
Zodra u er voor kiest om de tuin door ons te laten ontwerpen dan krijgt u van ons een zeer gedetailleerde tekening. Deze is in kleur en heeft een legenda. Op deze manier krijgt u een zeer goed beeld, van hoe uw tuin er uit komt te zien. We doen dit niet alleen voor u, maar ook voor onszelf. Met behulp van dit tuinontwerp weten wij namelijk precies welke materialen nodig zijn en de benodigde hoeveelheden.

 

 

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken met Rob of Bart? Neem dan contact met ons op. U kunt onderstaand contactformulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken op (0227) 502 824.