Welkom bij de Siertuin

Hoveniersbedrijf “De Siertuin” heeft een rijke historie en is een echt familiebedrijf met de tweede en derde generatie nog steeds actief in het hoveniersbedrijf. We zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Noord-Holland. Doordat wij weten wat familie betekent, uit zich dit ook in ons werk en hoe wij met onze klanten omgaan. Wij staan dichtbij de klant en denken mee met de klant. Voor een tuinontwerp, aanleg van een nieuwe tuin of periodiek tuinonderhoud, kunt u altijd een creatief totaalconcept van ons verwachten.

Hoveniersbedrijf de Siertuin ontwerpt en realiseert bijzondere tuinen
Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft, een balkon of een knus stadstuintje. Wij maken een tuinontwerp dat voldoet aan uw wensen. Een mooie veranda, een tuinhuis, een vijver of zelfs een zwembad? Niets is te gek, zolang het maar uw droomtuin wordt. Als professioneel hoveniersbedrijf staan wij altijd garant voor een eindresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent.

Een betrouwbare partner voor tuinonderhoud
Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een makkelijk te onderhouden tuin. Wij bieden periodiek tuinonderhoud aan en periodiek kunt u zelf invullen. Wilt u enkel in het voorjaar en najaar een grote beurt voor uw tuin, dan is dat mogelijk. Maar wilt u ons liever iedere week hard aan het werk zien? Dan kan dat ook. Alle werkzaamheden in en rondom uw tuin kunnen wij voor u uitvoeren. Al onze hoveniers zijn zeer kundig, hebben hun eigen specialisme en hebben al heel wat jaren werkervaring binnen het hoveniers vak.

Benieuwd of wij ook uw tuinwensen kunnen vervullen? Neem eens een kijkje bij de projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Een landelijke tuin, stadstuin, leef tuin of een tuin waar ook de kinderen lekker in kunnen spelen. We hebben het allemaal al eens gemaakt. Doe inspiratie op en neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend voorstel en tuinontwerp.

Landelijke tuinen


Lees meer

Parktuinen


Lees meer

Leeftuinen


Lees meer

Bedrijfstuinen


Lees meer

Moderne tuinen


Lees meer

Nieuws

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken met Rob of Bart? Neem dan contact met ons op. U kunt onderstaand contactformulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken op (0227) 502 824.