Tuinonderhoud

Het voordeel van regelmatig tuinonderhoud is dat uw tuin er altijd goed uitziet. Wij bieden periodiek tuinonderhoud aan en u kunt dit zelf invullen. Vakkundig onderhoud van de tuin is nodig voor de optimale groei van uw beplanting. Wij zorgen ervoor dat er in het juiste jaargetij gesnoeid en bemest wordt. Maar dit zijn niet de enige belangrijke werkzaamheden om uw tuin het visitekaartje van uw huis te laten zijn. Wij onderhouden uw gazon, schoffelen de borders in uw tuin, zodat onkruid hier geen kans heeft om te groeien. Verder onderhouden wij vlonders en maken terrassen en looppaden onkruidvrij, zodat u volledig ontzorgt van uw tuin kunt genieten.

Gazononderhoud
Het goed onderhouden van een gazon is meer dan af en toe een beetje grasmaaien. Grasmaaien moet in sommige periodes zelfs twee keer per week gebeuren, door goed te maaien krijgt u een mooie groene volle grasmat. Als u kiest voor tuinonderhoud bij de Siertuin, dan komen wij regelmatig bij u langs. U bepaalt of dit wekelijks, maandelijks of ieder kwartaal is. Tijdens het onderhoud van uw gazon, zorgen wij ervoor dat het gemaaid wordt en indien nodig geverticuteerd, doorgezaaid met nieuw graszaad en bemest. En dit alles gebeurt in de juiste periode, zodat uw grasmat de mooiste in de omgeving is.

Snoeien doet bloeien
De uitspraak ||lsquo;snoeien doet bloeien||rsquo; zegt eigenlijk direct al hoe belangrijk dit stukje tuinonderhoud is. Alleen als uw beplanting, hagen en bomen op het juiste moment gesnoeid worden, zullen deze volop bloeien. Door te snoeien behoudt het zijn model en krijgt het de kans om nieuwe takken en bladeren te laten groeien. Maar wanneer moet u nu die ene plant, boom of haag snoeien? Onze hoveniers weten dat precies. Door gebruik te maken van periodiek onderhoud hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Wij houden in onze agenda bij wanneer er in uw tuin gesnoeid moet worden en contacten u om een afspraak te maken, zodat u precies weet wanneer wij langskomen.

Wil je meer informatie over tuinonderhoud en de mogelijkheden van periodiek onderhoud? Neem dan contact met ons op en wij zullen op basis van uw wensen een passend voorstel doen.

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken met Rob of Bart? Neem dan contact met ons op. U kunt onderstaand contactformulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken op (0227) 502 824.