Tuinaanleg

Door uw tuin aan te laten leggen door de hoveniers van de Siertuin wordt alles mogelijk. Of u nu een balkontuin wil, een groene knusse stadstuin of een landelijke tuin op een hectare grond, het is allemaal mogelijk. In eerste instantie gaat u in gesprek met Rob of Bart, zij zullen uw tuinwensen verwerken in een ontwerp. Een goed tuinontwerp is de basis om de droomtuin te realiseren. Wilt u een deel van de oude tuin intact houden of stenen hergebruiken voor een nieuw terras, wij verwerken dit in het nieuwe tuinontwerp.

Bij aanleg van een nieuwe tuin is bij ons meer mogelijk dan enkel nieuwe paden, (verhoogde) borders en gras. Alles kunnen wij in uw ontwerp verwerken en samen met onze partners zorgen wij ervoor dat dit ook binnen het afgesproken tijdsbestek gerealiseerd wordt. Denk hierbij aan overkappingen, veranda||rsquo;s, zwembaden en buitenkeukens.

Kies voor de juiste materialen bij aanleg van een nieuwe tuin
Tegenwoordig bestaan er alleen nog maar goede materialen. Maar of die ene steen of schutting voor uw tuin goed is, hangt af van verschillende factoren. Een tegel die voor een terras wordt gebruikt krijgt minder te voorduren, dan een tegel die voor een oprijlaan wordt gebruikt. Hoveniersbedrijf de Siertuin staat voor kwaliteit en tevredenheid van de klant en een echt tevreden klant is een klant die na 10 jaar ook nog tevreden is. Daarom adviseren wij bij het aanleggen van tuinen enkel in duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw budget, maar wij weten dat er voor alle wensen geschikte materialen zijn.

Hoe gaat de Siertuin te werk tijdens tuinaanleg?
Allereerst wordt er besproken wat uw wensen zijn en de tuin wordt ingemeten. Ook wordt overlegd of er materialen uit de ||lsquo;oude tuin||rsquo; meegenomen moeten worden in de nieuwe tuin. Zodra alle wensen verwerkt zijn in het ontwerp, spreken wij samen af wanneer wij bij u van start gaan en hoe lang het aanleggen van uw tuin duurt. De dag van aanvang zullen de voorbereidende werkzaamheden beginnen en indien nodig wordt de oude tuin leeggehaald. Onze vakbekwame hoveniers zullen alles op juiste hoogte brengen en langzaamaan ziet u uw droomtuin werkelijkheid worden. Zodra de plaatsing van de bijzondere werkzaamheden, de bestrating en het gras gereed zijn, ronden wij af met de beplanting. Op het moment dat u tevreden bent, dan zijn wij dat ook!

Het is uiteraard mogelijk op na oplevering van uw tuin er voor te kiezen om de Siertuin het tuinonderhoud te laten doen. We kunnen dit samen doen door middel van periodiek onderhoud of wij maken samen met u een onderhoudsplan met daarin de tuinwerkzaamheden die wij voor u moeten uitvoeren.

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken met Rob of Bart? Neem dan contact met ons op. U kunt onderstaand contactformulier invullen of u kunt ons telefonisch bereiken op (0227) 502 824.